Om Harry's

Harry var en mand af få ord...

...Til gengæld kunne man stole på hvert eneste af dem

Harry var far til grundlæggeren af Harry's møder. Han var passioneret musikudøver, og musikken bragte ham til både London og Caribien. Når Harry ikke var ude at spille, tilbragte han tiden med fiskeri og jagt, men nedlagde ikke et eneste dyr, for det, syntes han, var synd. Men han fangede dog en fisk i ny og næ.

Harry fandt stor glæde i at hjælpe venner og familie, hvis de befandt sig i en vanskelig situation eller havde et problem, de skulle have løst. For Harry fandtes der nemlig en løsning på alle problemer.

'Det skal nok gå alt sammen' var hans motto. Derfor var han også en mand, som folk opsøgte, hvis de havde brug for en håndsrækning. Harry, vidste de, hvor de havde, og ham kunne de regne med. Vores værdier og indretning af mødelokaler er inspireret af Harrys interesser og væremåde. Harry's Club har en unik atmosfære, som afspejler Harrys liv - og vores tilgang til at hjælpe vores kunder tager udgangspunkt i Harrys hjælpsomhed og sans for at løse problemer og håndtere udfordringer.