SELVBETJENING ELLER SERVICERING?

Vil du bestille forplejning gennem os, eller foretrækker du at medbringe det selv? 

Hvis du ønsker mad til dit møde, kan du bestille det her hos os. Så sørger vores dygtige leverandører for det. Det er nemt, bekvemt og velsmagende - og til en god pris. Hvis I bestiller maden gennem os, står vi for at servere, rydde af og vaske op.

Hvis du derimod ønsker at medbringe maden hjemmefra, er dette også en mulighed. Her er der høflig selvbetjening, hvor I selv skal sætte maden på bordet, rydde af samt vaske op.

Vi er meget fleksible, og de fleste ting kan lade sig gøre. Du skal bare kontakte os, og så kan vi tage en snak om, hvad dine ønsker er.

 

FORPLEJNING KR. 150 PR. PERSON + moms

For 150 kr. pr. person + moms er det muligt at tilkøbe vores "All inclusive forplejningspakke". Med denne pakke får I kvalitetste, gourmetkaffe og vand ad libitum. Derudover sørger vi for frokost, frugt og snacks samt eftermiddagskage. Dvs. at I ikke behøves at bekymre jer om forplejning, da vi så tager os af det. Vi sørger for både at forberede mad og drikkelse samt at servere det, så I let og hurtigt kan få noget at spise og drikke i pauserne. Vi tager forbehold for alle former for allergier og præferencer.

OBS. Morgenbord og andet drikkelse såsom sodavand kan tilkøbes for en merpris.