Fødselsdag

Hold din fødselsdag hos os

Hos Harry's har vi de perfekte rammer for en fantastisk fødseldag. Det store smukke naturområde med sø, bro, bålhytte, stisystemer, udendørsbar mm. skaber unikke muligheder for også at rykke festen udenfor. 

Indendørs bliver du mødt af barområdet med spændende indretning, som blandt andet har inspiration fra sporvogne. Selve festlokalet er dejligt lyst og åbent og rummer plads til maks 65 siddende personer. På 1. salen er der et repos, hvor der er mulighed for at ekstra pladser, som eksempelvis kan bruges som gavebord, børnebord eller hyggekrog. 

Højsæson (april - september) Kr. 12.500 
Du har det helt for dig selv fra fredag til søndag!

Lavsæson 
(oktober - marts) Kr. 7.500 
Du har det helt for dig selv fra fredag til søndag!

Alle priser er inkl. slutrengøring fordi vi sætter en store ære i selv at gøre rent så alle vores gæster får en god oplevelse.

Du får adgang dagen før fra kl. 17.00 og til dagen efter kl. 15.00.
Såfremt lokalerne ikke er udlejet dagen før, er det evt. muligt at få adgang fra kl. 15.00.

Lokaler og udenomsarealer skal leveres i ryddet tilstand, så det fremstår, som da man kom. Alt service skal være vasket op og sat på plads. Bemærk at man selv skal tage affald, flasker og emballage med hjem. 

Lejer hæfter for beskadigelse af inventar og genstande, ligesom alt inventar skal sættes korrekt på plads efter endt brug.

Sluttidspunkt for selskabet er kl. 02.00 i henhold til lovgivningen. Det kan anbefales at starte tidligt for at få mest muligt ud af arrangementet.

Priserne er gældende for sæson 2023 og fremadrettet. Priserne reguleres 1 x årligt - første gang 1. januar 2024. Priserne er gældende for tidspunktet for afholdelse af arrangementet og du skal derfor være opmærksom på dette hvis du booker 3-4 år frem i tiden.

Ved brug af ild i bålhytten betales et tillæg kr. 500 for klargøring, brænde og slutrengøring.

Ved opstilling af fx foodtruck, køletrailer eller hoppeborg, betales kr. 350 i strøm
pr. dag hver enhed er tilsluttet.

Betaling: Vi tror på det bedste i folk og indtil videre har vi ikke fundet det nødvendigt med depositum. Når arrangementet er overstået sender vi dig en faktura et par dage efter som du så kan betale.

Harrys CVR- nr. 31495415.

Kontakt os for yderligere information og/eller forespørgelser.