Præsentationer, produktivt arbejde, teambuilding eller udfordringer under åben himmel? Harry’s har det hele.

HOLD EVENTS SOM DINE MEDARBEJDERE VIL HUSKE

Skal du afholde workshop, foredrag eller teambuilding-kursus?

Leder du efter stedet med mange muligheder både indenfor og udenfor, når teamet skal rystes sammen, eller har I brug for at komme ud af huset og opleve noget nyt? Måske du skal bruge lokaler til dit foredrag eller en workshop? Harry’s giver dig både professionelle, hightech faciliteter og naturskønne udendørsområder, hvor workshops og teambuilding får en helt ny værdi.

Med vores mange faciliteter både indendørs og udendørs er mulighederne mange – hvad end emnet for dagen er sjov og spas eller fokus og læring.

Hos Harry’s kan du f.eks. afholde:

  • Workshop
  • Sikkerhedskurser
  • Foredrag
  • Fremvisning af produkter
  • Teambuilding
  • Udendørsovernatning

Præsenter dine pointer

Omgivelserne indbyder til fokus, læring og initiativer, og der er rig mulighed for at lave en fremragende præsentation indendørs med hjælp fra vores storskærme, hightech- og AV-udstyr. Hvis bare du sørger for indholdet, så sørger vi for udstyret. 

Bring naturen i spil

Har du brug for at tage dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere med udendørs? Harry’s ligger i naturskønne omgivelser, hvor der er plads til bålhygge, walk & talk og overnatning i shelters.

Forplejning

Vi tilbyder forplejning til dig og dine gæster, så du ikke skal tænke på andet end dit fokusområde for dagen.

 

Vil du booke Harry's til dit næste event?
Send os en forespørgsel på booking@harrys.dk og vi finder ud af det sammen. 

MANGLER DU LOKALET TIL DIT NÆSTE MØDE?

Kom væk fra byens larm og stress og book dit næste møde i Harry's, hvor der er plads til at arbejde i ro og fred i smukke omgivelser.

Læs mere