Barnedåb

Hold din barnedåb i rolige og smukke omgivelser. Hos Harrys er der mange muligheder for at tilpasse barnedåben til både ung og gammel. Vi byder på et stort naturområde med blandt andet stisystemer, sø og en hyggelig bro. Der er både plads til leg/spil udendørs på de store græsarealer og hygge i bålhytten - kun fantasien sætter grænser for, hvordan du ønsker at afholde dit arrangement.

 

Højsæson (april - september) Kr. 12.500 
Du har det helt for dig selv fra fredag til søndag!

Lavsæson 
(oktober - marts) Kr. 7.500 
Du har det helt for dig selv fra fredag til søndag!

Alle priser er inkl. slutrengøring fordi vi sætter en store ære i selv at gøre rent så alle vores gæster får en god oplevelse.

Du får adgang dagen før fra kl. 17.00 og til dagen efter kl. 15.00.
Såfremt lokalerne ikke er udlejet dagen før, er det evt. muligt at få adgang fra kl. 15.00.

Lokaler og udenomsarealer skal leveres i ryddet tilstand, så det fremstår, som da man kom. Alt service skal være vasket op og sat på plads. Bemærk at man selv skal tage affald, flasker og emballage med hjem. 

Lejer hæfter for beskadigelse af inventar og genstande, ligesom alt inventar skal sættes korrekt på plads efter endt brug.

Sluttidspunkt for selskabet er kl. 02.00 i henhold til lovgivningen. Det kan anbefales at starte tidligt for at få mest muligt ud af arrangementet.

Priserne er gældende for sæson 2023 og fremadrettet. Priserne reguleres 1 x årligt - første gang 1. januar 2024. Priserne er gældende for tidspunktet for afholdelse af arrangementet og du skal derfor være opmærksom på dette hvis du booker 3-4 år frem i tiden.

Ved brug af ild i bålhytten betales et tillæg kr. 750 for klargøring, brænde og slutrengøring.

Ved opstilling af fx foodtruck, køletrailer eller hoppeborg, betales kr. 350 i strøm
pr. dag hver enhed er tilsluttet.

Betaling: Vi tror på det bedste i folk og indtil videre har vi ikke fundet det nødvendigt med depositum. Når arrangementet er overstået sender vi dig en faktura et par dage efter som du så kan betale.

Harrys CVR- nr. 31495415.

Kontakt os for yderligere information og/eller forespørgelser.